71992264 kh@firmafokus.dk

Udvikling

Få fokus på dit firma med professionel rådgivning

En af de bedste investeringer for din virksomhed kan være at få den rigtige rådgivning på det rigtige tidspunkt. Gode råd kan sagtens være billige. Hos FirmaFokus.dk kan du få lige den rådgivning, som du har brug for til at komme videre med din virksomhed. Måske du skal i gang med livet som iværksætter? Eller du mangler ideer og inspiration til din virksomhed? Det kan også være, at du føler, at du helt har mistet overblikket i virksomheden. Alle får brug for hjælp og med professionel virksomhedsrådgivning fra FirmaFokus.dk får du en dialog i øjenhøjde, der fokuserer på at bringe dig videre.

Brug FirmaFokus.dk til at spare dyrbar tid ved hurtigt at komme til at fokusere på de rette ting igen. Brug os til at fjerne dine usikkerheder. Brug os til at få succes – hvad enten det er en succesfuld opstart, konsolidering eller en vellykket konkurs.

Vækstplan, rekonstruktion eller konkurs?

Få virksomhedsrådgivning i den situation du befinder dig i. Hos FirmaFokus.dk har vi erfaring med alle de mulige stadier af en virksomheds tilværelse: Fra den skal til at starte op til den skal lukke ned. Du får rådgivningen, så du forstår den, og det er aldrig for sent at få rådgivningen. Måske du lige er startet op igen efter en konkurs eller rekonstruktion, og vil gerne undgå at havne i den situation en gang til. Hvis du er i det, så vent ikke med at kontakte os. Vores erfaring gør, at vi effektivt kan identificere din udfordring og hjælpe dig. Ofte tager det kortere tid, end du ville forvente. Du får rådgivningen klart og præcist, så du kan benytte den med det samme. 

Hvad enten du skal have rådgivning til udviklingen af din virksomhed eller rådgivning til at få den bedste afslutning på virksomheden, så er FirmaFokus.dk det rette valg for dig. Du får værdifuld virksomhedsrådgivning med dit firma i fokus.

Hvis du er gået lidt i stå med ideerne til din virksomhed, og hvad du skal gøre for at få mere gang i butikken, så er det ofte en god idé at få et par uvildige øjne på. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi vil også meget gerne hjælpe dig efter en eventuel konkurs, så du undgår de samme fælder en gang til. Kontakt os ganske uforpligtende, og lad os tage en snak.

Se priser på denne service her.

 

Få uforpligtende tilbud

11 + 9 =

Få dit firma i fokus

  • Slip bekymringerne
  • Kom sikkert videre
  • Få succes

Kontakt FirmaFokus.dk nu

FirmaFokus.dk ApS

Stationsvej 90 C
5792 Årslev

CVR: 36406682

71992264 / kh@firmafokus.dk

Cookie- & Privatlivspolitik   |   © 2018 - FirmaFokus.dk ApS

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig FirmaFokus.dk's nyhedsbrev, hvor du får inspiration og råd til at optimere din virksomhed (eller kommende virksomhed, hvis du endnu ikke er startet.)

Bare rolig; vi spammer dig på ingen måde med e-mails. Vi skriver kun, når vi mener vi har noget fornuftigt at skrive om ;-)

Tak for din tilmelding.