71992264 kh@firmafokus.dk

Selskabsstiftelse

Professionel selskabsstiftelse for den bedste start

Det er spændende at skulle stifte ny virksomhed. Det kan også være forbundet med bekymringer. Men stiftelsen af dit nye firma må ikke være en bekymring. Med selskabsstiftelse af FirmaFokus.dk er du helt sikker på, at du får den rette konstruktion, og virksomheden bliver oprettet korrekt. Det er vores viden og erfaring din garanti for.

Vi ved, at alle udgifter i virksomhedens opstartsperiode er hårde. Derfor får du hos FirmaFokus.dk en full-service selskabsstiftelse til en billig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten eller indholdet. Du får alt det, du skal bruge, for at din virksomhed får den bedste start.

Lad FirmaFokus.dk hjælpe dig med opstarten af din nye virksomhed, så sparer du tid, fjerner usikkerheden og får det bedste grundlag for succes.

Hvilken virksomhedsform skal du vælge til dit nye firma?

En vigtig overvejelse, når du skal stifte et firma, er at finde frem til den rette virksomhedsform. Der er mange muligheder, og de kommer alle med fordele og ulemper. Det kan være dyrt at vælge forkert.

Henvend dig allerede til FirmaFokus.dk, når du ved, at du skal til at stifte virksomhed – også selvom du ikke har besluttet dig for formen. Vi kan hjælpe dig med at vælge den type virksomhed, der passer dig og din situation bedst. Vi kender udfordringerne ved de forskellige selskabsformer, og vi kan matche de fordele, der er i enkeltmandsvirksomheder, ApS’er eller A/S’er med dit behov.

Vælg den rette virksomhedsform fra start og spar både tid og penge. FirmaFokus.dk hjælper dig med at træffe det rette valg og efterfølgende virksomheds- eller selskabsstiftelse.

Dine mål og ambitioner for din nye virksomhed skal afspejle sig i selskabsstiftelsen. Det er her, at dit nye firma starter, og det kan ikke betale sig at komme dårligt fra start. Det betyder dog ikke, at der er nogle rigtige eller forkerte selskabskonstruktioner. Selskabsformen til dig kommer helt an på dine behov og din situation: Ønsker du ikke, at du skal hæfte personligt for din virksomhed? Har selskabsformen indflydelse på, hvilke andre virksomheder der skal handle med dig? Skal du bruge et holdingselskab? Skal du stifte sammen med en partner? Hvor meget  opstartskapital har du?

Spørgsmålene er mange, men FirmaFokus.dk hjælper dig til at få den bedste start. Uanset, om det er første gang, du skal springe ud i tilværelsen som iværksætter, eller om du er erfaren udi selvstændigheden og skal bygge dit næste selskab til porteføljen. Vi klarer selskabsstiftelsen hurtigt og effektivt for dig, så du kan komme i gang med at nå dine mål. Vores selskabsstiftelser er full-service, og det betyder, at vi hjælper dig hele vejen igennem stiftelsen med alt, du har brug for. Vi stifter din nye virksomhed til en billig pris.

Se priser på denne service her.

Få uforpligtende tilbud

4 + 1 =

Få dit firma i fokus

  • Slip bekymringerne
  • Kom sikkert videre
  • Få succes

Kontakt FirmaFokus.dk nu

FirmaFokus.dk ApS

Stationsvej 90 C
5792 Årslev

CVR: 36406682

71992264 / kh@firmafokus.dk

Cookie- & Privatlivspolitik   |   © 2018 - FirmaFokus.dk ApS

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig FirmaFokus.dk's nyhedsbrev, hvor du får inspiration og råd til at optimere din virksomhed (eller kommende virksomhed, hvis du endnu ikke er startet.)

Bare rolig; vi spammer dig på ingen måde med e-mails. Vi skriver kun, når vi mener vi har noget fornuftigt at skrive om ;-)

Tak for din tilmelding.