71992264 kh@firmafokus.dk

Profil

Selskabet er startet i oktober 2014 af Kasper Høvsgaard. Det er også ham, du får fat på, når du kontakter FirmaFokus.dk ApS.

Vi er en konsulentvirksomhed, som blandt andet rådgiver omkring stiftelse af selskaber, forretningsudvikling, rekonstruktioner, konkurser med mere.

Kasper har flere års praktisk erfaring med iværksætteri og firmadrift.

Hele ideen og grundlaget for virksomheden er rådgivning og konsulentydelser i øjenhøjde til iværksættere, virksomhedsejere og -ledere. Den primære målgruppe er små og mellemstore virksomheder.

Det kan være hjælp til omlægning af forretningsgange, omstruktureringer, rekonstruktioner og frasalg i selskaber, konkurser og meget mere.

Vi har et godt og tæt samarbejde med en fast gruppe af andre virksomhedsrådgivere samt revisorer og advokater. På den måde har du garanti for den bedste rådgivning, som dækker bredt henover flere faggrupper.

Vi lægger meget vægt på, at skabe en god og konstruktiv dialog med vores kunder, som gerne skulle resultere i et langvarigt og succesrigt samarbejde. Du kan stole på at fortrolige og sarte oplysninger forbliver mellem os.

Som kunde hos os, har du mulighed for at få dit eget login til vores rapporteringssystem. På den måde kan du hele tiden følge med i din sag eller opgave, ligesom du også kan se timeforbrug, faktureringshistorik, notater m.m. Læs mere om det her.

Har du behov for det, kommer vi gerne forbi dig i dine vante og trygge rammer for en uforpligtende snak.

Vores priser er særdeles rimelige og konkurrencedygtige.

Du er altid velkommen til, at kontakte os, hvis du har uddybende spørgsmål, eller hvis du ønsker et gratis og ganske uforpligtende tilbud på en eller flere af vore ydelser.​

Få dit firma i fokus

  • Slip bekymringerne
  • Kom sikkert videre
  • Få succes

Kontakt FirmaFokus.dk nu

FirmaFokus.dk ApS

Stationsvej 90 C
5792 Årslev

CVR: 36406682

71992264 / kh@firmafokus.dk

Cookie- & Privatlivspolitik   |   © 2018 - FirmaFokus.dk ApS

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig FirmaFokus.dk's nyhedsbrev, hvor du får inspiration og råd til at optimere din virksomhed (eller kommende virksomhed, hvis du endnu ikke er startet.)

Bare rolig; vi spammer dig på ingen måde med e-mails. Vi skriver kun, når vi mener vi har noget fornuftigt at skrive om ;-)

Tak for din tilmelding.