​Profil

Selskabet er startet i oktober 2014 af Kasper Høvsgaard. Det er også ham, du får fat på, når du kontakter FirmaFokus.dk ApS.

Vi er en konsulentvirksomhed, som blandt andet rådgiver omkring stiftelse af selskaber, bogføring, regnskabsudarbejdelse, skat, moms, forretningsudvikling, rekonstruktioner, konkurser m.m.

Kasper har flere års praktisk erfaring med iværksætteri og firmadrift. 

Hele ideen og grundlaget for virksomheden er rådgivning og konsulentydelser i øjenhøjde til iværksættere, virksomhedsejere og -ledere. Den primære målgruppe er små og mellemstore virksomheder, med behov for ekstra hjælp. Det kan være hjælp til det daglige bogholderi, momsindberetning, regnskab, årsrapport, lønindberetning, omlægning af forretningsgange, omstruktureringer, rekonstruktioner og frasalg i selskaber, kontrakter, kapitaltilførsel, konkurs-rådgivning og meget mere.

Desuden samarbejder vi med Regnskabsfabrikanten, som er et godkendt revisionsaktieselskab. Det betyder, at vi også kan tilbyde vore kunder revision af regnskaber samt øvrige ydelser, som skal foretages af en godkendt revisor.

Vi lægger meget vægt på, at skabe en god og konstruktiv dialog med vores kunder, som gerne skulle resultere i et langvarigt og succesrigt samarbejde.

For os betyder det ikke så meget, hvor i landet du bor. Det meste kan nemlig foregå elektronisk, hvormed vi kan spare både jeres og vores tid.

Vores priser er særdeles rimelige og konkurrencedygtige.

Da vi ofte arbejder med fortrolige samt person- og virksomhedsfølsomme oplysninger, vægter vi naturligvis en professionel og diskret håndtering af dine informationer og data meget højt.

Vi har blandt andet meget strenge procedurer for, hvordan vi skal håndtere fysiske dokumenter. Disse vil eksempelvis kun blive opbevaret så længe de skal bruges i en sagsbehandling, hvorefter de vil blive distrueret.

For at sikre, at fortrolige oplysninger ikke havner i de forkerte hænder, har vi allieret os med et professionelt IT-sikkerhedsfirma, som overvåger vore interne IT-systemer.

Du er altid velkommen til, at kontakte os, hvis du har uddybende spørgsmål, eller hvis du ønsker et gratis og ganske uforpligtende tilbud på en eller flere af vore ydelser.​

dsc_0026

Kasper Høvsgaard

Få et gratis tilbud​

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud kan du udfylde nedenstående.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

FirmaFokus.dk ApS

CVR: 36406682

Adresse​

Stationsvej 69 

5792 Årslev

Kontakt

Tlf.: 71 99 22 64

E-mail: kh@firmafokus.dk