71992264 kh@firmafokus.dk

Konkurs​

Konkurs

En konkurs er ofte forbundet med frygt og skam. Det er da også ærgerligt, hvis man er kommet dertil, hvor en konkurs er eneste udvej. Men det kan virkelig ske for alle, og nogle gange kan det altså være den bedste mulighed for igen at komme ovenpå.

Det bedste er selvfølgelig helt at undgå en konkurs. Det er også vores mål, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at du ikke når så langt som til at dreje nøglen om.

Tag os trygt med på råd inden konkursen sætter ind.

Brug FirmaFokus.dk til at hjælpe dig igennem en økonomisk svær tid. Det sparer dig både tid, fjerner dine bekymringer, og sikrer dig en bedre nattesøvn.

Rekonstruktion

Ofte kan en rekonstruktion af din virksomhed være en rigtig god løsning for at komme videre i dit forretningsliv.

Helt enkelt; så skaber vi sammen et overblik over din forretning, og på den måde kan vi gå videre med alle de sunde ting, som vil gavne forretningen med øget vækst.

Det er med andre ord et puslespil, der skal lægges på ny for igen at få brikkerne til at passe sammen. Dette arbejde laver vi i samarbejde med dig og vores faste samarbejdspartnere.

Vi fjerner din hovedpine med en hurtig og professionel rådgivning. Kontakt os og få den løsning, der passer dig bedst, så er du på vej til færre bekymringer og mere glæde i din hverdag.

FirmaFokus.dk arbejder tæt sammen med andre professionelle rådgivere, revisorer, advokater m.m. for at kunne tilbyde dig de bedste vilkår og den bedste rådgivning. Vi kan hjælpe dig uanset, hvilken branche du er i. Vores mål er din succes.

Det er sikkert og enkelt, og vi tager hånd om hele processen, så du skal bruge mindst muligt af din dyrebare tid.

Du kan se priser på denne service her. 

Få uforpligtende tilbud

12 + 11 =

Få dit firma i fokus

  • Slip bekymringerne
  • Kom sikkert videre
  • Få succes

Kontakt FirmaFokus.dk nu

FirmaFokus.dk ApS

Stationsvej 90 C
5792 Årslev

CVR: 36406682

71992264 / kh@firmafokus.dk

Cookie- & Privatlivspolitik   |   © 2018 - FirmaFokus.dk ApS

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig FirmaFokus.dk's nyhedsbrev, hvor du får inspiration og råd til at optimere din virksomhed (eller kommende virksomhed, hvis du endnu ikke er startet.)

Bare rolig; vi spammer dig på ingen måde med e-mails. Vi skriver kun, når vi mener vi har noget fornuftigt at skrive om ;-)

Tak for din tilmelding.