71992264 kh@firmafokus.dk

Bogholderi & Regnskab​

Bogholderi & Regnskab:

Den tilbagevendende bekymring

Bogholderiet og regnskabet er noget, man aldrig bliver færdig med. Du kender det sikkert godt: Det er aldrig så lige til, som man havde regnet med. Hvordan skal det hele nu lige bogføres korrekt? Hvordan med skat? Hvad betyder debet og kredit egentlig? Er det nu tid til moms igen? Udover, at det er tidskrævende at holde regnskabet ajour, så kommer bogføringen også ofte med en grad af usikkerhed. Har man nu gjort det rigtigt? Holder det til torskegilde?

Brug FirmaFokus.dk til at stå for dit bogholderi og regnskab. Det sparer dig tid, fjerner dine bekymringer, og sikrer dig, at der altid er styr på tingene.

Få mere tid med en professionel bogholder

Hvis du gerne vil have mere tid til at lave det, du tjener penge på – eller måske de ting du holder af, så hyr FirmaFokus.dk til at lave din bogføring og dit regnskab. Det bliver ikke nemmere for dig. Det er billigt, og du får en hel del færre ting at spekulere over. FirmaFokus.dk hjælper dig med bogføring, fakturering, kreditor- og debitorstyring, lønadministration, moms og lønsum, regnskab (måned, kvartal, halvår, år), årsrapport, skat og selvangivelse (både privat og erhverv), indberetninger til det offentlige og mange flere ting.

Vi fjerner din hovedpine med vores bogholderiservice. Kontakt os og få den løsning, der passer dig bedst, så er du på vej til at få mere tid i din hverdag.

 FirmaFokus.dk er din alsidige bogholder, der kan varetage alle dine regnskabsopgaver. Vi kan hjælpe dig uanset, hvilken branche du er i. Det siges gerne, at hvad der er sparet, er tjent. Vores bogholderservice viser noget andet: For når du får os til at varetage dit bogholderi og regnskab, så frigiver du mere tid til de steder, hvor du rent faktisk tjener penge. Derudover undgår du dyre fejl i regnskabet. Ofte bliver der også overset fradrag og andre ting, der gør, at du tjener mere end din udgift til os ind.

Med FirmaFokus.dk’s bogholderservice grundlægger du vejen til succes. Du kan gøre det, du er bedst til og bringe mest muligt værdi til din virksomhed. Så står vi for bogholderiet og regnskabet, så det er en bekymring mindre for dig.

Det er sikkert og enkelt, og vi tager hånd om hele processen, så du skal bruge mindst muligt af din dyrebare tid.

Bogholderiservice – ekskl. moms

Bogholderi- og administrationsopgaver pr. time

450,00 kr.

Bogholderi-hotline pr. klip

125,00 kr.

Budgetter pr. time

550,00 kr.

Selvangivelse og forskudsopgørelse pr. time

650,00 kr.

Rykker- og inkassoservice pr. måned (min. 3 mdr.)

125,00 kr.

Årsrapport & Indberetning pr. selskab

2.495,00 kr.

Årsrapport, Indberetning & Selvangivelse pr. selskab

3.095,00 kr.

Revision

Kontakt os for pris

Få uforpligtende tilbud

4 + 8 =

Få dit firma i fokus

  • Spar tid
  • Fjern usikkerhed
  • Få succes

Kontakt FirmaFokus.dk nu

FirmaFokus.dk ApS

Stationsvej 69
5792 Årslev

CVR: 36406682

71992264 / kh@firmafokus.dk

Cookie- & Privatlivspolitik   |   © 2018 - FirmaFokus.dk ApS

Få 30 minutters rådgivning (Værdi: 325 kr.)

Tilmeld dig FirmaFokus.dks nyhedsbrev, hvor du får inspiration og råd til at optimere din virksomhed (eller kommende virksomhed, hvis du endnu ikke er startet.)

Og når du tilmelder dig, får du 30 minutters telefonisk og uforpligtende virksomhedsrådgivning baseret på dine og din virksomheds udfordringer eller spørgsmål.

Tak for din tilmelding.